ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ. ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

https://webtvtriainalavrio.files.wordpress.com/2022/05/280774024_10227345324648440_5168707123030131077_n.jpg 


Μετά από το παγκόσμιο ανοιχτό κάλεσμα του προέδρου του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο οργανισμός Ε5. (ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) στο Λαγονήσι Αττικής.

Η προσέλευση του κόσμου από νωρίς το πρωί ήταν μεγάλη καθώς έφτασαν πολίτες από όλη την Ελλάδα, είτε με δικό τους μέσο,  είτε με λεωφορεία που ναυλώθηκαν ειδικά για αυτό το γεγονός. Αρκετοί πολίτες ήρθαν αεροπορικώς από όλα τα σημεία του κόσμου. Ζυρίχη, Νυρεμβέργη, Λονδίνο, Ολλανδία, κ.α.

 

 

Στην είσοδο του κτήματος που έγινε η συνάντηση και επαναπροσδιορισμός για την επόμενη επταετία της Ελλήνων Συνέλευσις, υπήρχαν μέλη της,  που υποδέχονταν τους προσκεκλημένους και κατατοπίζοντας τους για την συνέχεια του προγράμματος. Αν και είχε ειδοποιηθεί η τοπική αστυνομία για το γεγονός, δεν τοποθέτησε κάποιο όργανο της τάξης για να διασφαλίσει την σωστή ροή της κυκλοφορίας, επί  της λεωφόρου Αναβύσσου. Παρ’ όλα αυτά, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις που με ανιδιοτέλεια τοποθετήθηκαν σε πόστα για την ασφάλεια όλων των πολιτών, ανταπεξήλθαν στο 100%,  χωρίς να προκληθεί το παραμικρό ατύχημα.

Περίπου στις 14:00μμ και εφόσον είχε γίνει η μεγαλύτερη προσέλευση των καλεσμένων, βγήκε στο μπαλκόνι της οικίας ο Αρτέμης Σώρρας, πρόεδρος του ανθρωποκεντρικού Οργανισμού αλλά και του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» με την συνοδεία του διευθύνοντα σύμβουλου και του γενικού γραμματέα του ανθρωποκεντρικού οργανισμού, Ιωάννη Πλόσκα και Νικόλαο Μενεγή αντίστοιχα.

 

 

 

Ξεκινώντας, ο κύριος Σώρρας, μίλησε για την δυναμική, αλλά και για τον παλμό των καλεσμένων που παρά την κούραση του ταξιδιού, ήταν γεμάτοι ενέργεια και χαμόγελα. Αφού ανέλυσε την μέχρι τώρα πορεία της «Ελλήνων Συνέλευσις», μέσα από ένα μικρό ιστορικό.
Στην συνέχεια μίλησε για την νέα στρατηγική που την χαρακτήρισε «Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ», τονίζοντας στα μέλη του κάθε οργανισμού που υπάρχει μέχρι τώρα πως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για τον κοινό στόχο και σκοπό, υπενθυμίζοντας σε όλους πως όσα έγιναν σε αυτή την επταετία είναι μαθήματα. Τέλος απευθυνόμενος στα μέλη, αλλά και σε όσους πολίτες παρευρέθησαν στον χώρο, αναφέρθηκε στην επόμενη επταετία που όπως χαρακτηριστικά είπε: Είναι η δική μας επταετία.

Κλείνοντας,  έδωσε τον λόγο στον διευθύνων Σύμβουλο του κεντρικού οργανισμού, κ. Ιωάννη Πλόσκα, ώστε να αναλύσει με την σειρά του, την νέα στρατηγική της «Ελλήνων Συνέλευσις» για την επόμενη μέρα.

 

 

Αφού ολοκλήρωσε ο κύριος Πλόσκας,  πήρε ξανά τον λόγο ο πρόεδρος Αρτέμης Σώρρας,  για να κάνει την έναρξη της ενθύμησης του όρκου, ένα γεγονός – δρώμενο  που γίνεται κάθε χρόνο από όλα τα ορκισμένα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Πριν ξεκινήσει όλη η διαδικασία της ενθύμησης του όρκου, τα μέλη είχαν την χαρά να ακούσουν για πρώτη φορά και από το στόμα του προέδρου,  Αρτέμη Σώρρα, το ιερό Ελλάνιο κείμενο της «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ».  Στη συνέχεια, ανάγνωσε τον όρκο στο Όλον και έδωσε την σειρά του στον κ Πλόσκα να διαβάσει τον όρκο του ανθρώπου στον Εαυτό του. Η ενθύμηση ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση του ΌΡΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ από τον κ. Μενεγή με τα μέλη να επαναλαμβάνουν τα λόγια του.

 

 

Καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία, νέοι ορκισμένοι, αλλά και μέλη που έλαβαν μέρος στην ενθύμηση ήπιαν νερό σφραγίζοντας τον όρκο που έδωσαν, δίνοντας παράλληλα ραντεβού για την επόμενη ενθύμηση όλοι μαζί ενωμένοι.

Στην συνέχεια ακολούθησε συμπόσιο μέχρι τις πρωινές ώρες, με μέλη να συνευρίσκονται έπειτα από μια μακρά περίοδο και τον πρόεδρο του πολιτικού φορέα να συνομιλεί πολλές φορές μαζί τους.

Στην εκδήλωση υπήρχε καφέ στην είσοδο και μπουφές με φαγητό για τους παρευρισκόμενους.

Όλα τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», αλλά και φιλικά προσκείμενοι σε αυτήν, ανανέωσαν τον ραντεβού τους για το επόμενο κάλεσμα που θα γίνει μέχρι να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι.

ΠΗΓΗ WEBTV ΤΡΙΑΙΝΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 
 
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ...
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ