ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΣΟΚ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!

 



ΓΑΒΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τα ποσά που εμφανίζονται στον κρατικό προϋπολογισμό  τα τελευταία χρόνια έχουμε δει ότι είναι τεράστια,  πάνω από  600 δις €.

Παρουσιάζουν ότι υπάρχει ένα χρέος στη χώρα, μας έχουν πει ότι σε αυτό οφείλονται όλα  τα δεινά που βιώνουν αυτή τη στιγμή οι Έλληνες. Όλη αυτή η φορολογία, όλη αυτή η κατάσταση οφείλεται στο χρέος. Δεν έχουμε λεφτά... αλλά στον προϋπολογισμό βλέπουμε ότι υπάρχουν τεράστια ποσά και γνωρίζουμε ότι αυτά τα ποσά είναι από την κατάθεση του Αρτέμη Σώρρα προς την κυρίαρχη ελληνική δημοκρατία, των 600 δις $. Αυτό θα αποδείξουμε στη συνέχεια.

Οφείλουμε  να τονίσουμε κάποια σημεία και κάποιες έννοιες, για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Ο κρατικός προϋπολογισμός είναι τα έσοδα και τα έξοδα που έχει προγραμματίσει η κυβέρνηση  για έναν ολόκληρο χρόνο, αυτά αποτυπώνονται σε ένα φύλο εφημερίδας της κυβέρνησης για να έχουν ισχύει βέβαια. 

Μία άλλη έννοια που αναφέρεται μέσα στους κρατικούς προϋπολογισμούς είναι τα πιστωτικά έσοδα. 

Πιστωτικά έσοδα, είναι τα έσοδα από δάνεια, τα οποία προέρχονται από εσωτερικό ή εξωτερικό δανεισμό. Ο εσωτερικός δανεισμός είναι από κάποιον κάτοικο της χώρας μας, Έλληνα πολίτη και εξωτερικός είναι από κάποιον που δεν είναι κάτοικος αυτής της χώρας.

Τα βεβαιωθέντα έσοδα του ετήσιου προϋπολογισμού, είναι τα ποσά που βεβαιώνονται κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους, στο οποίο αναφέρεται ο προϋπολογισμός, ανεξάρτητα από τη χρονική περίοδο από την οποία προέρχονται.  

Επίσης τα βεβαιωθέντα έσοδα του προϋπολογισμού του προηγούμενου οικονομικού έτους, που δεν έχουν εισπραχθεί μέχρι τη λήξη του οικονομικού έτους, διαγράφονται από το οικονομικό έτος στο οποίο έχουν βεβαιωθεί και επαναβεβαιώνεται ως έσοδα του προϋπολογισμού του επόμενου οικονομικού έτους.

Δεν χάνετε δηλαδή το ποσόν, ξαναεμφανίζεται πάλι στον επόμενο κρατικό προϋπολογισμό.

Θα δούμε το τελευταίο κρατικό προϋπολογισμό στον οποίο δεν εμφανίζονται τα 600 δις. Είναι ο νόμος 4311, Φ.Ε.Κ  Ά 259, υπογράφει ο Κάρολος Παπούλιας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός οικονομικών ο Γκίκας Χαρδούβελης. Το ποσό το οποίο εμφανίζεται είναι 148 δις €.

Την επόμενη χρονιά  στις 7 Δεκεμβρίου κυρώθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2016 με τον νόμο 4352, Φ.Ε.Κ 166/Α και βλέπουμε ότι από τα 148 ανεβαίνουμε στα 583 δισεκατομμύρια, πιστωτικά έσοδα βλέπουμε 532 δις,  που προέρχονται από δανεισμό  εσωτερικό ή εξωτερικό όπως προαναφέραμε.

Αυτό το τεράστιο ποσό είναι από την κατάθεση του Αρτέμη Σώρρα, για αυτό θα διαβάσω τμήμα από τη δικαστική απόφαση 67650 του 2013, η οποία αποδεικνύει την ύπαρξη των 600 δις$.

« Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχτηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος δυνάμει αμετάκλητου περιούσιου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι διεθνή γραμματεία του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας εκάστου 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής 100 ετών με επιτόκιο 0,5 ».

Αναφέρει ότι φυλάσσονται προς πίστωση... Υπό τη μορφή δανείου...
Τώρα εάν προχωρήσουμε και δούμε εκείνη την ημερομηνία την ισοτιμία δολαρίου - ευρώ, γιατί είπαμε η κατάθεση των 600 δις είναι σε δολάρια ενώ ο κρατικός  προϋπολογισμός είναι σε ευρώ, η ισοτιμία εκείνη την ημερομηνία είναι στο 1.1266, εάν κάνουμε τη μαθηματική πράξη (532.736.567.000 ❌ 1.1266), βλέπουμε ως αποτέλεσμα τα 600 δις.

Το ελεγκτικό  συνέδριο το οποίο είναι το ανώτατο δημοσιονομικό δικαστήριο της χώρας, μας αναφέρει κάποια στοιχεία που θα πρέπει να αναφέρουμε. 

Αναφέρει ότι τα πιστωτικά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού του 2015 είναι στα 94 δις, στον απολογισμό τώρα του 2015 εμφανίζονται 770 δις, απόκλιση της τάξεως των 676 δισεκατομμυρίων.

Η διαφορά του προϋπολογισμού από  τον ισολογισμό είναι ότι ο προϋπολογισμός προϋπολογίζει έσοδα - έξοδα για τη χρονιά που έρχεται, δεν γνωρίζεις όμως αν θα παρουσιαστούν κάποια έσοδα ή έξοδα κατά τη διάρκεια έως το κλείσιμο του χρόνου, δεν γνωρίζεις το μέλλον... Άρα είναι μεταβλητός. Ο απολογισμός όμως εκτελείται στο τέλος της χρονιάς, με αποτέλεσμα να αποτυπώνει στην ακρίβεια ό,τι έχει προηγηθεί, τόσα έσοδα τόσα έξοδα. 

Στο παρακάτω πινακάκι βλέπουμε τα πιστωτικά έσοδα από δάνεια και τίτλους του ελληνικού δημοσίου, προϋπολογισμός 94 δις, απολογισμός 763 δις και έσοδα προς πίστωση τίτλων με συμφωνία επαναγοράς, αυτό που αναφέρουν ως repos, προϋπολογισμός 44 δις,  απολογισμός 694 δις, απόκλιση 650 δισεκατομμυρίων!!! 

Οφείλουμε να διαβάσουμε ένα τμήμα από την έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου, γιατί αναφέρει κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες.
«Τα πιστωτικά έσοδα - σε παρένθεση δανεισμός - παρουσιάζουν αύξηση σε σχέση με τα προϋπολογισθέντα κατά 675 δισεκατομμύρια ευρώ, ανέρχονται συνολικά σε 771 δισεκατομμύρια. Εν προκειμένω πάντως δεν προκύπτουν με ακρίβεια, ούτε οι φορείς οι οποίοι συμμετέχουν στο εν λόγο βραχυπρόθεσμο δανεισμό».
Αλλά δεν μας αναφέρει ποιος, ποιοι είναι αυτοί που μας δανείζουν αυτό το ποσό... ούτε που διοχετεύτηκε η ρευστότητα που προκλήθηκε από τις ανωτέρω πράξεις... ούτε ποιος τα διαχειρίστηκε... Όμως γνωρίζουμε ότι 600 δις - όπως αποδείξαμε με την ισοτιμία δολαρίου ευρώ - δεν υπάρχει κάποιος να έχει δανείσει, εκτός από τον Αρτέμη Σώρρα... Εδώ αντιλαμβανόμαστε την κοροϊδία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την παραπληροφόρηση... που δεν θέλουν ο Έλληνας Πολίτης  να γνωρίσει την αλήθεια, να μάθει, να δει ποια είναι η πραγματικότητα και τι έχει γίνει...

Συνεχίζοντας αναφέρει «ως προς το πρώτο ζήτημα με το 59488/8-9-2016 έγγραφο της έβδομης υπηρεσίας του ελεγκτικού συνεδρίου προς τον Ο.Δ.Δ.Χ (οργανισμός διαχείρισης δημόσιου χρέους), ζητήθηκε αναλυτική κατάσταση των φορέων που συμμετέχουν στο κοινό κεφάλαιο και επομένως το βραχυπρόθεσμο δανεισμό, αλλά με την 1648/13-9-2016 απαντητική επιστολή, ο οργανισμός διαχείρισης δημόσιου χρέους δεν παρείχε την επαρκή πληροφόρηση».

Είναι δυνατόν να μην μας πληροφορούν  τι συμβαίνει;; Ποιος θα βάλει αυτό το κράτος σε τάξη;;; Αυτό είναι;;; Έτσι λειτουργεί το κράτος μας;;; Δεν ξέρουμε πού πήγαν αυτά τα χρήματα;;; Ποιος τα διαχειρίστηκε;; Θα τα βλέπουμε στους κρατικούς προϋπολογισμούς κάθε χρόνο και δεν θα τα αγγίζουν;;; 

Για αυτό όπως αναφερθήκαμε και πιο πριν, βάση του νόμου 4270 στο άρθρο 75 τα βεβαιωθέντα έσοδα που δεν έχουν εισπραχθεί μέχρι τη λήξη του οικονομικού έτους, διαγράφονται από το οικονομικό έτος στο οποίο έχουν βεβαιωθεί και βεβαιώνονται ως έσοδα του προϋπολογισμού του επόμενου οικονομικού έτους. 

Για αυτό τα βλέπουμε από χρόνο σε χρόνο, 600 δις μέσα στον κρατικό μας προϋπολογισμό. Άρα βλέπουμε κάθε χρόνο από το 2016 και μετά, εφόσον τα ομόλογα ρευστοποιήθηκαν, όπως αναφέρει και δικαστική απόφαση 67650/13, έπρεπε να μπουν στον Κρατικό προϋπολογισμό. Κατά τα άλλα δεν έχει λεφτά η Ελλάδα να ξεχρεώσει.

Αν χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα τα κόμματα, στη συνέχεια δεν θα  έχουν λόγο ύπαρξης... 

Όπως έχουν αντιληφθεί όλοι οι Έλληνες πολίτες, από τις πράξεις των κομμάτων τόσα χρόνια... 

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι με το μέρος των Ελλήνων... Γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ιδιωτική εταιρεία... Γνωρίζουμε ότι από τη δολοφονία του Καποδίστρια και μετά, η Ελλάδα κατέχεται από ξένες δυνάμεις, οι οποίες επιβάλλουν τα ανθελληνικά σχέδια τους μέσω των κομμάτων, τα οποία κυβερνούν από τότε έως σήμερα!!!

Προκαλώ και προσκαλώ όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν τις αποδείξεις!!! Πως θέλετε να ζήσετε Έλληνες;;; Έτσι όπως είναι τώρα;;; Δεν πρέπει να τα αλλάξουμε όλα;;; 

Εφόσον γνωρίζουμε πλέον με αποδείξεις τι έχει συμβεί και ποια είναι η αλήθεια, θα πρέπει όλοι οι Έλληνες πολίτες πλέον να συστρατευτούν στην Ελλήνων Συνέλευσις!!!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ...

ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ε.ΣΥ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ... ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ - ΤΟ ΘΕΜΕΛΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
 
 

 Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ    

 ΤΗΛ : 2114003947   

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 - 21:00 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ