ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ DNA ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ


 ΓΑΒΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

- Οι τροφές που καταναλώνει ο άνθρωπος προέρχονται κυρίως, από τα φυτά, τα ζώα, τα πτηνά και τα ψάρια. Έτσι λοιπόν υβρίδια είναι οι τροφές, των οποίων στο γενετικό κώδικα έχουν αφαιρεθεί είτε προστεθεί γονίδια από άλλα είδη, βακτήρια και ιούς. Πρόκειται δηλαδή για συνθέσεις και συνδέσεις που δεν δημιουργούνται στη φύση, παρά δημιουργούνται μέσα σε εργαστήρια χάρη στην ανθρώπινη παρέμβαση. Άρα μιλάμε για τροφές εκτός φύσης και εκτός της φυσιολογίας του ανθρώπου.

- Οι περισσότερες ασθένειες που υπάρχουν στις μέρες μας, όπως ο καρκίνος, ασθένειες της καρδιάς, αυτοάνοσα , αλλεργίες κ.α,  προέρχονται σε μεγάλο βαθμό, από αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, με τις γενετικά τροποποιημένες τροφές και γενικά με την επέμβαση στο γενετικό κώδικα των δημιουργημάτων και όχι μόνο των ζώων...  

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ - TERMINATOR TECHNOLOGY 

- Αυτή η τεχνολογία αφορά σε φυτά, τα οποία τροποποιούνται γενετικά, με σκοπό να παράγουν στείρους σπόρους. Σπόρους δηλαδή, που δεν μπορεί να τους ξανά φυτέψεις και με αυτό τον τρόπο αφαιρείται η δυνατότητα από τους αγρότες, τους σπόρους που έχουν από τη σοδειά τους, να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν την επόμενη χρονιά και να ξανά σπείρουν. 

- Οι παραγωγοί θα εξαναγκάζονται να πηγαίνουν στις εταιρείες που θα μοιράζουν τους σπόρους... Υπάρχουν κάποιες εταιρείες,  πολυεθνικές, που κάθε χρόνο θα πρέπει να απευθυνθούν εκεί, έτσι με αυτό τον τρόπο, σταματάει η ανταλλαγή των σπόρων που υπάρχει στις μέρες μας. Αυτή η ανταλλαγή είναι και μία ασφάλεια για το τι τρώμε όλοι εμείς οι άνθρωποι, γιατί εφόσον υπάρχουν οι σπόροι της δημιουργίας, οι βιολογικοί, εάν σταματήσουν και εξαφανιστούν, θα πάμε σε μία ελεγχόμενη διατροφή. Με αποτέλεσμα κάποιες ιδιωτικές εταιρείες, να κανονίζουν τι θα είναι αυτό που θα τρώμε... που θα είναι υβρίδιο... και είπαμε πόσο επηρεάζουν την υγεία των ανθρώπων...  Οι νέοι αγρότες,  θα καταστούν όμηροι αυτών των ιδιωτικών εταιρειών.

- Γενικά είναι πάρα πολλές οι εταιρείες που ασχολούνται και κάνουν πειράματα πάνω στα γενετικά χαρακτηριστικά διάφορων οργανισμών. Το 1999 δύο μεγάλες αγροχημικές εταιρείες που μία είναι η monsanto και η άλλη είναι η astrazeneca είχανε πει δημόσια ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν, να βγουν στο εμπόριο οι συγκεκριμένοι  σπόροι.

- Αυτή είναι και η εταιρεία που προμηθεύει μέρος των εμβολίων αυτή τη στιγμή  στη χώρα μας, είναι η αλήθεια. Η astrazeneca, αγροχημική τεράστια εταιρεία, που ασχολείται με τη γενετική τροποποίηση...  και έχουμε αυτήν τη στιγμή το εμβόλιό της στη χώρα μας, είναι αρκετά περίεργο... 

- Το 2001 το Υπουργείο Γεωργίας της Αμερικής ανακοίνωσε ότι καταχωρήθηκε, η αποκλειστική χρήση των σπόρων, στην εταιρεία del Thailand η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βαμβακόσπορου στον κόσμο. Άρα αυτή τη στιγμή ήδη χρησιμοποιείτε αυτή η τεχνολογία, έχει αρχίσει... Το θέμα είναι πόσο έχει προχωρήσει, διότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνη... 

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

- Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μέσω του προγράμματός της, έχει φροντίσει για τη Γεωργία και τη διατροφή του Έλληνα πολίτη.

- Τα κεφάλαια που θα επενδυθούν είναι τεράστια! Θα πάμε σε ανάπτυξη τόσο στη Γεωργία όσο και σε όλους τους σχετικούς τομείς που υπάρχουν. 

- Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια, καλλιέργεια με παραδοσιακούς σπόρους. Άρα βάζουμε ένα στοπ, σε όλα αυτά τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα. Το πρόγραμμα θα δομηθεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε το 60% της Γεωργικής παραγωγής να αρκεί για όλη την ελληνική επικράτεια

- Θα πάμε σε επανάκτηση των σπόρων που ήδη υπάρχουν, αλλά και αυτών που λείπουν, ώστε να συμπληρωθεί το ταμείο των βιολογικών σπόρων στην Ελλάδα.

- Θα γίνει  έλεγχος σε όλη την τροφική αλυσίδα και ότι δεν είναι στην ακρίβεια θα κοπεί. Το 80% των τροφίμων αυτή τη στιγμή είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο. Η πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει όλους τους πολίτες με σωστά τρόφιμα. Επίσης θα υπάρχει βιολογική λίπανση, έτσι βελτιώνοντας το χώμα θα βγάλουμε ένα καθαρό προϊόν, υγιή για τον Έλληνα πολίτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ