ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση 16/08/2023 - Τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια

 


 

 

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΗΒΩΝ, 321, ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ 12244, ΕΛΛΑΣ

ΤΗΛ. 210.5449779 email: esy.perifereiaattikis@gmail.com




Ανακοίνωση 16/08/2023

Τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια



Σε μία διαχρονική καρατόμηση των νευραλγικών τομέων της χώρας ερχόμαστε καθημερινά, συνεχώς και αδιαλείπτως αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα αυτής της συγκεκριμένης μεθοδευμένης τακτικής από τις πολιτικές ηγεσίες που είναι η απαξίωση και η εκμηδένιση, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής του λιμενικού, του στρατού της παιδείας. Και καθώς αυτός ο κατάλογος μεγαλώνει μας δείχνει ότι στις ισχυρές θέσεις δεν είναι άξιοι, ικανοί, εκπαιδευμένοι άλλα πολιτικά βολεμένοι ιθύνοντες.


Με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια που οδήγησαν σε έναν θάνατο καθώς και τα απανωτά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας και που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές σπίτια δάση ζώα περιβάλλον αποδεικνύεται ότι αδιαφορούν για τα πάντα. Εκ των υστέρων όμως φαίνεται ότι ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους γιατί τώρα και διακρατικές συνεργασίες γίνονται και τεστ DNA και φάκελοι ανταλλάσσονται μέχρι τρίτης γενιάς σε όλους αυτούς που λάβανε μέρος στο τρομακτικό έγκλημα στην Νέα Φιλαδέλφεια.


Κάποιοι  ξηλώνονται ως δήθεν υπεύθυνοι για να τοποθετηθούν κάποιοι άλλοι που επίσης δεν έχουνε τα απαραίτητα προσόντα. Δημιουργούνται κλίκες αξιωματικών οι οποίοι δεν εκτελούν αυτό για το οποίο ορκίστηκαν αλλά προσπαθούν να προκαταλάβουν τι θα ήθελε ο εκάστοτε υπουργός για να ανέλθουν. Δουλική ανικανότητα.


Και μετά έρχονται και μας ανακοινώνουν συμπεράσματα από διάφορες  επιτροπές. Η θέση τους δεν είναι να μας τα διαβάζουν για να μας δείξουν ότι τάχα κάτι κάνουν. Η θέση τους είναι να έχουν την ευθύνη της ασφάλειας του πολίτη. Να είναι αποτελεσματικοί και να δημιουργούν ένα περιβάλλον ζωής όπου ο κάθε άνθρωπος θα μπορέσει μέσα από την ασφάλεια να δημιουργήσει να ζήσει και όλοι μαζί Πολιτεία και πολίτες να αφήσουν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές.


Το αδιέξοδο μπορεί να τελειώσει μόνο με έναν τρόπο. Με αυτόν που μπορεί να οργανώσει και να εφαρμόσει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ο μοναδικός πολιτικός φορέας που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς κόμμα δόγμα χρώμα. Με αυτόν που η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει σκοπό να καταστήσει τις ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας πραγματικούς παράγοντες ασφαλείας ευημερίας και προόδου του Ελληνικού έθνους.




Γραφείου Τύπου Κ.Π.Δ. Αττικής

https://www.youtube.com/watch?v=GhaB06nwcW8

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ