ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ... ΣΕ ΕΞΙΣΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ !!!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ... ΣΕ ΕΞΙΣΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ !!!
 





ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ  ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!
ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ;;;
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

 https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

 ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 Οι παιδικές χαρές πρέπει να είναι αθώες και διασκεδαστικές. Πρόκειται να σχεδιαστούν βέλτιστα για να παρέχουν στα παιδιά μεγάλη διασκέδαση διατηρώντας ταυτόχρονα την ασφάλεια. Εν τω μεταξύ, στον κόσμο όλο και συχνότερα σε τέτοια μέρη υπάρχουν νέα αξιοθέατα για τα παιδιά, τα οποία τροφοδοτούνται έντονα με ερωτισμό και σίγουρα εντελώς ακατάλληλα για τους μικρότερους. Είναι τρομακτικό το γεγονός ότι είμαστε μάρτυρες μιας τόσο έντονης παρεμβολής στη σεξουαλική αγωγή των παιδιών. Είναι απαράδεκτο ότι αυτή η ′′ διδασκαλία ′′ δεν έχει καμία σχέση με την καθαρή ηθική παιδεία, αλλά απλά είναι απαθής.
Από την πρώτη γενιά, τα παιδιά προσπαθούν να ρίξουν τα παιδιά στον κόσμο του ερωτισμού, του σεξ και της πορνογραφίας.
Επειδή λοιπόν η φαντασία ενός μικρού παιδιού είναι πιο εύκολο να ενεργήσει ′′ απεριόριστα ", τα παιχνίδια με σεξουαλικότητα και ′′ σεξουαλικά αξιοθέατα ′′ δημιουργούνται στις παιδικές χαρές.
Στη Νότια Κορέα, ένα από τα μέρη για τα παιδιά του δημόσιου χώρου μπορεί να βρεθεί, για παράδειγμα, ′′ κάτι ′′ γιατί δύσκολα προσδιορίζεται ο σκοπός αυτού του αντικειμένου, που θυμίζει μια σαρανταποδαρούσα σε μια μονοσήμαντη ρύθμιση. Η Κορέα είναι γενικά διάσημη για τις προτιμήσεις του πέους.
Το περίφημο ′′ Penis Park ", όπου βρέθηκαν τα πραγματικά μνημεία του ανδρικού σεξ οργάνου, ήταν κάποτε ένα μεγάλο τουριστικό αξιοθέατο, ακόμη μεγαλύτερο από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό το πάρκο με αγάλματα και μνημεία πέους στην στύση είναι ακόμα ένα αγαπημένο μέρος για τουρίστες που ποζάρουν δίπλα ή πάνω τους. Δύσκολο όμως να νικήσει κανείς τη λεγόμενη παιδική χαρά στη Νορβηγία. Αυτό είναι ένα παράδειγμα πλήρους αποθαρρυνσης των παιδιών μέσω παιχνιδιού. Το λούνα παρκ από τη Νορβηγία είναι γεμάτο από φουσκωμένα γυναικεία και ανδρικά όργανα φύλου. Τα παιδιά χρησιμοποιούν π.χ. μια γλιστρήστρα σε σχήμα πέους ή μία όπου το κεφάλι τους βγαίνει από τον κόλπο.
Με τη σειρά του, στη Μεγάλη Βρετανία σε μία από τις παιδικές χαρές ένα παιδί στην τσουλήθρα ′′ πηδάει ′′ κατευθείαν από τον καβάλο του κλόουν.
Δεν είναι απαραίτητο να σχολιάζεις τον παραλογισμό τέτοιων ′′ αξιοθέατων ", αλλά προκύπτει το ερώτημα, τι υποτίθεται ότι προωθεί στα παιδιά; Ποιος είναι ο σκοπός τέτοιων πάρκων; Εκπαίδευση;
Η μόνη δυνατή παιδεία που ρέει από αυτούς είναι η μελέτη της ανηθικότητας και τίποτα παραπάνω...
Εν όψει τι κόσμο αφήνουμε στα παιδιά και τι θα κάνουμε με αυτά αν επιτρέπουμε τέτοια πράγματα?!

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
 
 

 Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ    

 ΤΗΛ : 2114003947   

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 - 21:00 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ